Tässä vuosisopimusehdot joka takaa alkaen 202 € alv 0 + kmk per keikka 4 keikkaa kuussa:

  1. Keikkoja on oltava minimissään 1 kuukaudessa, ne voivat olla osin samoina viikonloppuina tai joka viikonloppu kerran.
  2. Keikkaa voi siirtää toiseen päivään jolloin 4 keikan kuukausimäärä säilyy vakiona.
  3. Mikäli keikkamäärä putoaa alle 4 keikkaan on tällöin vuosisopimus laskulla kertakeikkakorvaus 268 € + kmk.
  4. Mikäli keikkamäärä kasvaa yli 4 keikan voi keikkahinta tällöin olla alhaisimmillaan 162 € + kmk.
  5. Korvausta voidaan antaa jos vetäjä käyttäytyy asiattomasti, kiroilevasti, väkivaltaisesti tai muutoin omalla toiminallaan liiketoimintaa haittaavasti. Sääntö ei koske laiteongelmia, kuten ohjelmistojen kaatuminen tms muu hetkellinen häiriö esim. karaoken soitannassa ohjelmistovioista tai laitteen kaatumisesta. ViihdeJukat ei vastaa ammattikäytössä olevien ohjelmistojen toimivuudesta tai tuotekehityksestä.
  6. Myyntityö on lisäveloituksellista. ViihdeJukat on ohjelmatoimisto ja järjestämme esiintyjiä, emme ravintolatyöntekijöitä. Emme voi taata henkilön ammattitaitoa juomamyynnissä tms blokkauksessa. Tällöin lisäveloitus 10 € + alv 24 / tunti mikäli ravintola tahtoo esimerkiksi karaokevetäjän suorittavan muuta työtä tiloissaan.
  7. DJ / Karaokevetäjämme ei voi toimia samalla aikaa Portsarina eikä puuttua järjestysongelmiin. Pidämme huolta siitä, että vetäjämme ovat työkykyisiä mahdollisesti seuraavana päivänäkin, joten väkivaltaisiin tilanteisiin emme voi hyväksyä vetäjämme joutuvan.
  8. Sekä muut sopimusehdot, joita ravintoloitsijat tahtovat lisätä.

IRTISANOMISAJANSOPIMUS

1. Irtisanominen lopettaa vuosisopimuksen välittömästi, muutoin kuin, että kolmen kuun irtisanomisajalla pitää olla sopimuksen mukaisilla hinnoilla minimissä yksi keikka kuussa.
2. Keikaton kuu on sopimusrike, josta veloitetaan kertakeikka korvaus per kuu.
3. Vuosisopimuksen vapaakuukausia ei voi yhdistää irtisanomisaikaan.
4. Irtisanomisajansopimus korvaa välittömästi vuosisopimuksen irtisanomispäivämäärästä alkaen.