Traumateatteri on liittynyt talliin

Lahdesta kotoisin oleva viisikko esittää suomenkielistä, melodista metallia. He ovat reilun 10-vuotisen uransa aikana julkaisseet yhden albumin, yhden EP:n ja yhden singlen. Yhtyeen positiivinen kehityskäyrä on herättänyt kasvavaa kiinnostusta kotimaan rock-medioissa.

“Niinhän se taitaa olla: raskasta nykymusiikkia voi tehdä joko niin että yrittää kuulostaa Blind Channeliltä, tai sitten hyvin ja katu-uskottavasti. Traumateatteri on valinnut jälkimmäisen tien, ja jos seuraavaan levyyn mennessä tapahtuu vastaava loikka eteenpäin, alkaa kasassa olla menestysresepti omalla tontillaan. Eli nuoriso, huomio! Pitäkää juuri näitä lahtelaisia silmällä.” -Imperiumi

Keikkaohjelmisto koostuu pääosin omasta tuotannosta & Traumateatterilta löytyy oma klubikokoinen äänentoisto.

Yhtye on hetki sitten julkaissut uusimman singlensä “Incubus” jonka musiikkivideon voitte alta kuunnella.

Jäsenet:

 • Jäsenet:
 • Jani Niemeläinen – laulu
 • Jari Ylöstalo – kitara
 • Topi Laakso – kitara
 • Misca Muhli – rummut

  Julkaisut:

  Keskellä pimeyttä, album (2016)

  Aika, EP (2021)

  Incubus, single (2023)

  Lehdistössä:

  https://www.impe.fi/reviews/1/21987
  https://kaaoszine.fi/meidan-idea-on-ollut-alusta-asti…/