Pickles2000 on liittynyt kasvavaan talliimme

PICKLES (Rickard Dahllund) oli vasta 3-vuotias kun hän sai käteensä äitinsä vanhan Landolan, ja elämä sen jälkeen ei ollut enää entisellään. Hän ollut mukana useissa bändeissä, ja soittanut tuhansia keikkoja sooloartistina ja bändien kanssa niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin.

Hän on esiintynyt mm. Andy McCoy (Hanoi Rocks), Andy Cairns (Therapy, IRL), Popeda, Brother Firetribe, Klamydia, Royal Republic SWE, 22-Pistepirkko, LAPKO, Havana Black, BLAKE, Sakke Koivula (Peer Gynt, SWE),  Truckfighters (SWE), Greenleaf (SWE), Kaleidobolt (SWE), REMIX-yhtye, Hannu Leiden, The Midnight Ghost Train (USA), Knucklebone Oscar kanssa jne. jne. 

Pickles on parhaiten tunnettu bändinsä Mangoon (Small Stone Records, Detroit U.S.A) keulahahmona ja biisintekijänä. Mangoo on tehnyt 3 pitkäsoittoa, soittanut yli 15 vuotta ja ollut suomalaisten ja kansainvälisten kriitikoiden ylistämä alusta asti. Hän tekee myös omaa musiikkia nimellä PICKLES2000, ja on nauhoittanut mm. Finntroll-yhtyeestä tutun Mathias Lillmånsin kanssa. Pickles on uuden aikakauden yhden miehen party-bändi. Biisilistasta häneltä löytyy jo yli 800 kappaletta, ja repertuaari täydentyy jatkuvasti asiakkaiden uusista toivebiiseistä.  

Lista koostuu pääosin englanninkielisistä megahiteistä 50-,60-,70-,80-,90 -luvuilta tämän päivän hitteihin. Biisilistasta löytyy myös suomen- ja ruotsinkielisiä suosikkeja, joten kaikille löytyy varmasti jotain mikä saa bailuvarpaat vipattamaan. Käytössään hänellä on taatusti uusimmat ja parhaimmat soittokamat mitä maailmalta saa. Pickles on paras valintanne jos etsitte täysin uudenlaista A-luokan esiintyjää. Hän tarjoilee takuulla hyvät bileet, olkoon paikka ja tila mitä tahansa niin Pickles on valmis mihin vaan. Erinomaista viihdettä esim. pikkujouluihin, pubeihin, firman juhliin, häihin, yksityisbileisiin ja kaikkiin muihinkin meneviin juhliin.

Muutama takuuvarmaa keikkahittiä  

 1. Poison ALICE COOPER 
 2. Sinä Vain, TAUSKI 
 3. The Best , TINA TURNER
 4. Vill Ha Dig, FREESTYLE 
 5. Rebel Yell,  BILLY IDOL
 6. The Final Countdown, EUROPE
 7. A Star Is Born, LADY GAGA
 8. You Gotta Fight For Your Right To Party, BEASTIE BOYS
 9. Poker Face, LADY GAGA
 10. Forever Young, ALPHAVILLE
 1. Runaway, BON JOVI
 2. In The Heat Of  The Night, SANDRA
 3. Hallowed Be Thy Name,  IRON MAIDEN
 4. Dance Monkey, TONES AND I
 5. All That She Wants, ACE OF BASE 
 6. Sweet Dreams Are Made Of These, EURYTHMICS
 7. I Was Made For Loving You, KISS
 8. Just Like Paradise, DAVID LEE ROTH
 9. Bailamos,  ENRIQUE IGLESIAS
 10. Turn back time,  CHER
 11. Rocking In The Free World,  NEIL YOUNG

Mahdollisuus myöskin räätälöidä asiakkaan toiveen mukaisesti teemailta, esim:
90- tai 80- luvun bileet, Grunge-ilta, Hard Rock -ilta, tai vaikkapa Ladies Night.