Helppo keikkatilaus

Olemme lanseerannet mallin, jolla helpotetaan bandien keikkahinnan maksua. Tiedämme, että yleisöriskistä koostuu murheita ravintolalle ja usein “meillä ei ole rahkeita moisille hinnoille” kolkuttaa mielessä.

Normaalisti keikkapaikka hoitaa sisäänpääsyn ja usein ei ole ennakkomaksuja ollenkaan käytössä. ViihdeJukat voi hoitaa tapauksissa ennakkolippujen myynnin, ja helpottaa laskun maksua ja parhaassa tapauksessa koko keikka on myyty ennakkolippujen kanssa ja ravintolalle kustanne on bandistä on 0 € ja 0 vaivaa.

Otetaan malliksi 300 henkilön esiintymispaikka, minne tilataan 3000 € artisti, keikkapaikka laittaa lipun hinnaksi 16 € (hatusta heitetty) esimerkkinä. Sovimme, että viihdejukat myy ennakkoliput omassa biletti.fi palvelussa ja ennakkolippumyynti vähentää keikkalaskua toteutuneen summan perusteella.

  • Keikka hinta 3000 € alv 0
  • Ennakkolippu 14 €
  • Ennakkolippuja myydään 166 kpl
  • 14 € – 2 € biletti.fi maksu – 10 % lippualv = 10,8 € / ennakkolippu
  • Lopullinen asiakkaalle muodostuva keikkalasku: 3000 € – 166 x 10,8 € = 1 207,20 € alv 0

Lopullinen ravintolalle muodostuva lasku on tällöin alle puolet keikkahinnasta. Ravintola säästää aikaa, kun ei tarvi ennakkolippuja myydä vaan, viihdepalvelu tekee sen puolestaan. Helppoa, huolettomampaa ja edullisempaa.

Ennakkoliput pystyy puhelimen sovelluksella lukemaan ovella ja luomme ravintolalle tapahtumaan oman tunnuksen, jolla kirjaudutaan Biletti Checkin ohjelmaan ovella. Kirjautuminen on mahdollista mistä puhelimesta tahansa esimerkiksi ovimestarin puhelimesta. Tarvittaessa yhteistyössä voidaan hankkia erillinen lukupääte, jolla asiakkaat voivat lukea, ilman hovimestarin vuorovaikutusta, QR-koodin sisäänpääsyyn.
Tällä tavalla ViihdeJukat helpottaa nousevien keikkaliksojen painetta ravintoloille.
ViihdeJukat, koska live on parempaa!