About Tour

Darkness Is My Canvas on isossa nosteessa oleva helsinkiläinen nelihenkinen rock-bändi, Bändi vaihtelee tyyliään leikkisästi klassisemman progerokin, fuusiorokin ja metallisemman ilmaisun välillä usein jopa saman biisin sisällä. Yhtyeen melodiset ja puhuttelevat biisit eivät jätä ketään kylmäksi.
Bändi on äärimmäisen kovassa livekunnossa hiottuaan soittoaan viimeisen vuoden aikana parinkymmenen keikan avulla. Bändin livesoundista pystyy aistimaan kaikuja nimiltä kuten Kingston Wall, Porcupine Tree ja Pink Floyd.
Nelikko heittää puolihuolimattomasti mm. niin Musea, Queenia kuin Rammsteinia omien hittiensä väliin. Soundi on iso, mutta niin ovat miehetkin.
Yhtyeen jäsenille on vuosien varrelta kaikki kokoonpanot mukaan laskien kertynyt vyölle jo yli 1000 soitettua keikkaa.
DIMC:n viime vuonna julkaistun EP:n biisit ovat keränneet satojatuhansia toistokertoja eri striimausalustoissa, joten bändi on löytänyt jo yleisönsä.
Darkness Is My Canvasiin voi tutustua tästä:
https://linktr.ee/darknessismycanvas
Pub Pilvenhattara, Nummela (Vihti), on profiloitunut kunnan ykkösravintolaksi olla paikalla, kun puhutaan rockmusiikin esittämisestä livenä. Baarin aina kasuaali ja ystävällinen tunnelma toimii joka kerta.
Liput ovelta 7 € (sisältää eteispalvelumaksun)

Map